Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt framför mig

 

Nu står du här.

mitt framför mig och ler

Men de va ju du.

Minns du mig nu.

Det var dig som vinden blåste på

som blåste ut ett ljus.

Vingarna kom av.

Du ramlade ner och försvann

och minns inget mer.

Men jag letade överallt

på alla möjliga ställen.

Tiden gick och kuggade ur.

Och

Nu står du här

Mitt framför mig 

Och

ler 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-18 04:00



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vackert om återförening.
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy