Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vore världen utan er !?


Duktiga diktatorer




Kim Jong-Un
Vladimir Putin
Donald Trump

Världens tre svagaste och räddaste små pojkar.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-18 05:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja de går i för stora skor....
2021-01-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
att modellera ett barn är ett stort ansvar, ibland tänker jag på skälen till varför barn tas från goda familjer i min barndom barn vårdades enligt ariska principer: runt huvud i offentliga tjänster, långsträckta enligt höga ansvarsområden.
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP