Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Går det att köpa vingar för pengar?


Arvingen


Jag ser honom stå på en bergstopp.
- Stanna där! - Jag ringer på hjälp!
Framför honom ligger en avgrund.
Men steg för steg närmar han sig denna
och kastar sig bekymmerslöst utför.
När jag förväntade mig att han skulle falla,
sprider han ut stora vingar
och flyger fritt i luften,
kommer sedan ned som en vanlig människa
och står nu bredvid mig.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-18 06:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tro
försätter
berg
skapar
vattenpelare


Tack!


SOL!

2021-01-18

    Sefarge VIP
Så kan det gå
När vingar är på?
;)
2021-01-18

  Kajan VIP
Upplever att Jesus anländer, för att vandra vid människans sida.
2021-01-18

  alicja lappalainen VIP
Vingar som en brännpunkt bygger ett mörkt klimat från Francisco Goyas konst. Den realistiska bilden träffar den abstrakta att skapa mystiken. Observatörens spänning övergår till hans förvåning, likaså läsarens. En kort dramatisk och värdefull dikt.

2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen