Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen tar mig ut!

Ser allt i distans
Vaken dimma döljer

Berusad och avtrubbad
Känner nuet omtöcknat

Drömmen tar mig ut
Lever i flera dimentioner

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-01-14




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-18 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, livet består verkligen av flera dimensioner som vi lever i samtidigt, nu och då. Fantasieggande rader.
2021-01-18

  Blomma-Stjärna VIP
tänker på sjukdom och orkeslöshet men inte bara - fantasin ger vingar!
2021-01-18

  lila fjäderblomman VIP
Blev lite orolig av början... hoppfulla slurader. Bra
2021-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll!
2021-01-18

  ULJO
Stark text
2021-01-18

  Maria Sundelin VIP
Splittring
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin