Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bidrag till det nya svenska språket

Schmuddel = när något framstår som oklart

diganja = när det faktiskt går upp et ljus

snottertopp = en mycket rolig historia

fimiluria = en svårknäckt gåta

mina bidrag till det nya svenska språket




Övriga genrer (Kåseri) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-18 10:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
urpeturp = kom med något jag behöver, ex toapapper om jag ropar från toan, en kram om jag är ledsen, eller mjölk till nybryggt kaffe när det saknas på bordet och man sitter för illa till för att hämta själv...

Ja nyord är alltid trevligt
Tack för de dina nyords förslag!
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2021-01-18

  Algotezza VIP
Gnosk - någon smula man fått på kinden
Pswsst - en viskning i vinden
2021-01-18

  Öknens Ros VIP
Kul! :)
2021-01-18

  Lars Hedlin
Finurligt
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP