Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(reflexion)


De tillfälliga. ..



Corona flyktingarna
Mestadels ungdomar

Som tagit sin tillflykt
Till Sverige.

För att friheten är
Större här än i

Avstängda Länders
Förbuds samhällen

Tänk så många som
Ändå dött i frihetens
Namn

Under årtusenden
Av olika orsaker




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-18 11:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst reflekterar man då och då. Din reflektion är snygg och känns äkta.
Jag tänker på artikeln om ungdomar som kommit till Sverige från nedstängda länder.
2021-01-20

  Kungskobran VIP
Man förstår att de inte står ut
att det måste få ett slut
att låsa in ett helt land
hur kan de gå i land
med ett sådant beslut
2021-01-18

    Lena Staaf VIP
Vilka är Coronaflyktingarna? De ungdomar som kommit hit ( jag tänker nu mest på de ensamkommande) har flytt från krig. En del har flytt från svält. Friheten här i Sverige blir väl mer som en positiv överraskning, om de får stanna här, alltså.
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP