Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta tjat, dubbla budskap...


PAPEGOJPLADDER!

Fumlade med fjärrkontrollen, lyckades
dock att byta kanal, Covid- 19 pladder i
hela två timmar, vända ut, vända in, är
det adekvat en söndagskväll, dreglande
redaktörer som tappar luften för att få
ur sig skiten, all skit, berätta om kistor
som står i parad för kremering. Svårt
att njuta bra tv till räkmackan.

Tror någon att det är intressant efter
ett års lidande.
Sätt stopp för alla motstridig utsagor.
Inget blir bättre.

Emil i Lönneberga blev räddningen.

Solen lyser dock svagt över oss alla!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-01-18 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje