Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckkänslor

Bläckplumparna breder ut sig över kollegeblocket

En läckande penna som smetar ut orden

Kan de dölja känslor också 

Eller är det så att bläcket 

Framhäver känslornas motstrigheter mer

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 06:55



Bookmark and Share


  ULJO
Bläcket framhäver frågor
2021-01-19

  Nanna X
En fin dikt. Intresseväckande rubrik och en bra fråga i slutet. Jag brukar också fundera över vad fläckarna betyder när en penna börjar krångla.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP