Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7/21

 

snötyngd midvinter
solljusspel på grangrenar
långdragna skuggor




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-18 12:21



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin !
2021-01-18

    Lena Staaf VIP
Vacker och kanske också lite vemodig vinterbild
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg