Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i världen.

Jag ville se världen
En önskan om att se något mer
En dröm om livet
Längtan att våga lite mer
Jag vill ropa
Ut all min desperation
Men jag är nog rädd
Att du inte hör,
Att du inte orkar det
Jag vill känna solen
Tina upp mitt frusna jag
Vill dansa i regnet
Likt en maskerad björn
Vill känna din hand i min
Känna värmen och dina bultande slag
Som elden hettar
Bränner min hud
Hur jag rodnar
Varje gång våra blickar möts
Och som ditt vackra leende
I ditt regnvåta anletsdrag
Vill jag vårda
Den åtrån du mig ger.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-01-18 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP