Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord över bord

Ord och språk falla fritt
Fäster ej på mig
Ekar möjligen från bottens mitt
Men knappast ända upp till dig
Och då bara smärre stavelser och fonem
Aldrig hela verser eller poem




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-18 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP