Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... FLAMMA ... ... ...




Vila
i violett
flamman
i stillheten
omskapande
kärlekstonernas
Allomfattande kraft












I tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-20 00:02



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärlekens uppvaknande i ord och bild...
2021-01-20

  Lustverket VIP
Läcker bild!
2021-01-20

  Öknens Ros VIP
En kärlek allomslutande.
2021-01-20

  Kajan VIP
Kärleken och dess ständiga förmåga till pånyttfödelse läser jag, en skön dikt.
2021-01-20

  ULJO
Så fina färger tillägnade kärleken
2021-01-20

  Solstrale VIP
Ord formade till en trollformel för återfödelse!
2021-01-20

  alicja lappalainen VIP
dessa ord väcker upp sinnen
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria