Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och polisen sa...


Det finns en ny, bra serie reportage i Expressen just nu
om alla dessa män som inte kan älska utan som
slår och våldtar de flickvänner/kvinnor de lever ihop med.

En kvinna som höll på att bli strypt och ihjälslagen
berättar att hennes ex fick 7 års fängelse. "Han blev svart
i ögonen och kunde inte sluta slå". Domen hade överklagats
men det blev ett nej i H.D.

Poliserna som kom till lägenheten, efter att hon
äntligen hade tagit mod till sig att ringa på hjälp,
hade varit mycket empatiska och förstående. En
hade sagt att "han är ett gift i ditt blod och du
behöver avgiftas från honom. Det kommer att ta tid
men du kommer att komma dit".


Bra telefonnummer att ha tillgång till:

112 för all slags akut nöd
11414 för att polisanmäla
020 - 50 50 50 kvinnofridslinjen
116 006 brottsofferjouren


Våldet män emellan har minskat under coronan.
Våldet gentemot kvinnor har ökat.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-18 15:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Värt att påminnas om.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP