Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ULV I FÅRAKLÄDER

En ulv i fårakläder

som smugit sig hit in

med Bultmann i bagaget, givetvis

Han gör verbala raider

och han har ont i sinn

Han ger dig ej sannskyldig andlig spis

 

Det här är ingen broder

Det fattar man direkt

Det här är någon djävulen har sänt

Med Isebel som moder

han är med Satan släkt

En massa nonsens sätter han på pränt

 

Men han kan inte segra

Hans far besegrad är

Ty detta har min Jesus svarat för

Jag fortsätter att vägra

att läsa skräpet här

Så all hans möda har han inget för

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/1 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-01-18 17:23



Bookmark and Share


    frun
Förklara namnen
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP