Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tzatziki, solbränna och vita husfasader

hud som är friskt gyllenbrun
håret blekt, nästan vitt
fräknar som stjärnbilder
solglasögon och leende

tzatziki, gyros, fetaost
grekisk sallad, oliver
krämig yoghurt med
ringlad honung och nötter

sol och varma vindar
vågor som sköljer in
brännande sand
solstolar i rad

vita husfasader
blå fönster
lugn och ro
vila och inspiration




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-18 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild