Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara flumt - att få måsskit på sig....sägs ge tur.... .. I don't know


"Balsam för själen"

 

Ikväll tar jag ett varmt bad
För alla måsjävlar som dyrkar satan
och försöker förena nytta med nöje
och sveper in mig i min badrock

 

FYI

 

Ert skit ger inte tur...!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-18 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP