Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Latinets GRATIA i betydelse- tack och nåd. Tack!


... ... ... GRATIA ... ... ...


tystnad
kryper
längs
väggar
ensamhet
öronbedövad
ekande smärta

i djupaste djup

vaknar

ur-kraften

upp upp upp






Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-19 00:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En känsla som många nog känner igen. Att känna kraften komma när det är som mörkast. Mycket bra skriftat!
2021-01-20

  ULJO
Tack för denna
2021-01-19

  Öknens Ros VIP
Från djupet av det innersta en kraft och styrka så mäktig.
2021-01-19

  BenGust VIP
Inifrån växande motståndets urkraft.
2021-01-19

  Solstrale VIP
Kraft Ur sinnet, eller ursinnet, kraften flödet räddar och ödmjukheten i tacksamhet når... Perfektion i dina rader!
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria