Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grace eng. f. nåd. Tack!


... ... ... GRACE ... ... ...


rymd
slår ner
krymper
tillplattad
i rum
stum
av
offer
isolerad
utplånad
maktlös
vänder
färdas
upp upp upp







Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-20 00:31



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Något tillplattat, krympt och stumt
finner sig inte längre i det stukade tillståndet och vänder upp och ner på tillvaron.


2021-01-20

  Sparvögat VIP
Ett dunkelt mörker som når ljuset...
Tänkvärda ord
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett ögonblick av tiden!
2021-01-20

  alicja lappalainen VIP
DIKTEN HAR TYNGD, EN VERTIKAL RÖRELSE. DEN LÄMNAR KÄNSLA AV TOMHET OCH FÖRTVIVLAN
2021-01-20

  ULJO
En sekund av det vi kallar vigheten.
2021-01-20

  Solstrale VIP
En sinnebild för reflektion, en spegling, av en liten sekund som förändrade allt...
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria