Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ska vi slå vad?


“You little punk!”

Well you can piss on me how much
you want but it has to be PUNK!
Så här bör det antingen stå nåt
halvtaskigt eller jävligt bra.
Annars tar jag ett varv runt
satsbyggnaden så alla lathundar
slipper skämmas å min lingvistiks
vägnar...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-18 21:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja Punk, punkt slut... Bra!
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP