Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(vik-poesi)


Skakar

Se bara
mina jordiga händer
mina skitiga knän

händerna skakar
vad säger ni då?
marken tycks
inte längre vara min
för mycket vet jag
om livets vedermödor

nog är även jag
ett stjärnebarn
fri från oskuld
stilla mig sakta
ljuset lyser på alla
även på mig

bara mina händer
de kritvita
slutar skaka
biverkningarnas
oljuva sång




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP