Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skebokvarnsvägen

jag kan sakna dig ibland
när jag är på vänsterklubbar och nån spelar imperiet
då kan jag minnas
hur vi lyssnade på Thåström och jag grät mot din hals
jag kan sörja att det aldrig blev något av oss
du flyttade till Umeå och jag flyttade runt sakerna du lämnat kvar hos mig
jag saknar när vi satt på tåget till Borås och jag kunde luta mig mot din axel
fanfanfan
det skulle vart du




Fri vers av citronfjäril
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-01-19 00:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"När vi hette Haters för en dag" o s v.
En av låtarna på första albumet skrevs under Haters-"eran": "Vad har jag gjort?"

Jag såg Ebba live 1980 samt Imperiet tre år senare.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril