Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel till hjärtasrum

Djupt inne i hjärtas rum

Bor en varm kärlek

som bara vill linda försiktigt 

det som känns sårbart 

öppnas med nyckel

till hjärtas rum

får spegla det spröda äkta 

som är svårt ibland att fånga i rätt ljus

Enkla så betydelsefylla

Vara där för någon som alltid behöver

En nyckel till hjärtat

Kan låsas upp

och ge en frihet

en glädje att fylla med kärlek

som mildrar sårbarheten

och låter smärtan försvinna

En nyckel så värdefull

Bevarar allt ger kraftfull kontroll

över var och en situation i livet så stort.......

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 00:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"När allt annat går under finns tre saker ändå kvar - tron, hoppet och kärleken - men störst av dem är kärleken"
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP