Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


845.OLD_NEW_YEAR_OOOP!...

på kantens sikt
*PLANETENS* översyn
stegrar sig...OCH
OLD_NEW_YEAR_OOOP!...
*
bakom rygg ¤ ALL GATEWAYS ¤
ökar efterfrågan på förhör
#THAT WAS WEAK!#en vaken
blandning av trolldryck
... där ...
*
var*MIKROVÄRLD*########
#WITHOUT GIVING ANY SOLUTIONS#
slår igenom ########### gulliverer!!!
*
desto mer_feet_tid_
utan ansträngningar blandar
#genetics pigment of BRAIN!#
***THERE IS A POINT!***

***
SCHARLAKANSRÖDA MOLN
av förkolnade horisonter
kastar bort skuggor
...THE DAY BEFORE AND AFTER...

#BUT WHAT A WASTE!!!#

***
OBS!!!560.20217/11/22 L.EK poeter.se

dags för Djupet
"This is not the place
to find out/
"WHO YOU ARE!"
på obegränsad "säng"
utspridd här och där...

och CHOK I EN BLIXANDEDRÄKT...
BERUSAD!...

frisket i blodvithet
pulserande kort...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-19 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP