Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klädde mig själv i drömmar

Jag klädde mig själv i drömmar
livet är inte alltid som det verkar
lade mig i gräset
titta för att se vad som kommer att passera

himlen föll ner i regnbågar
månen steg i skuggorna
precis som i ett mysterium

Jag stod upp och visste att du hade tämjt mig
Jag visste att jag aldrig skulle vara densamma

Jag klädde mig i drömmar
livet är inte alltid som det verkar
lade mig i gräset
titta för att se vad som kommer att passera

himlen föll ner i regnbågar
månen steg i skuggorna
precis som i ett mysterium
stod upp och visste att du hade tämjt mig
Jag visste att jag aldrig skulle vara densamma

Jag klädde mig i drömmar

fick reparera de trasiga sömmarna

Jag klådde mig själv i drömmar





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-19 08:00



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Jättefint!
2021-01-20

  Solstrale VIP
Magnifikt diktat! Verkligen superbra!
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP