Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny president och vice president - en kvinna...


TRIUMF-DAGEN!

Onsdag den 20 januari går till historien,
då nämligen blir åter USA ett friskt land.
Maktskiftet, när en går, kommer det nån
som ger världsalltet andrum så vi kanske
får sova lugnt om nätterna, slippa fejkas!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-01-19 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje