Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Sanning är inte allt
Lögnen har sagor av guld
Jag gärna spinner

Naggande på sinnet grått
Är drömmar om annat liv




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva