Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnen växer upp och roller förändras.


Det finns inget större.

Det finns för mig
inget större än
den kärlek jag känner
för mina barn.

Av vad bestod livet före dem?
Av vad kommer livet bestå sedan?

Jag njuter varje dag
de väljer dela med mig

De ska välja sig egna väg
Skapa sina egna liv
skilda från mig

Det är en spännande färd
jag är tacksam över att få göra.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP