Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men vänta handlar det om 2 nu igen? jag fattar aldrig koden

När jag ser pengar tänker jag på dig
för att du får mig att känna mig så rik

hans vänner kallar mig angel, dom förstod aldrig vad jag såg hos honom
jag såg nog någonting som var som jag
men sen förändrades jag för att jag blev tvungen
kunde inte vara kapten i ett sjunkande skepp
älskling jag hoppas bara allt löser sig för dig

vi kysser inte varandra hejdå jag och han, kanske är det bättre så
men tryck upp mig mot väggen då
försökte glömma halsbandet i sängen igen, men han hittade det innan jag gick hem
jag gillar honom mer än han gillar mig
han är min drömkille men jag är inte hans drömtjej




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans