Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra säsonger

Där, ja just där.
Strax ovanför våren.
Ett stilla vinterregn.
En kyss.
På mitt ena bröst.

Där, ja just där.
Strax nedanför hösten.
En lugn sommarbris.
En kyss.
På mitt andra bröst.

Älskar mjukt som av videung.
De tårar.
Av oss.
Som aldrig föll.
Samlade i ett abalone snäckskal.

I ett hav av oss.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-19 19:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Briljant sensualism det här kan du!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP