Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strör ut trådar



Strör ut trådar

av bok försilvras

binds ihop av

mår och mull



Blir sen blad

på träd att

förundras över

när vittror vinkar

med lyckoklöver

och mirakler gå




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-19 19:24



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ett poetiskt kretslopp i
silverton där "vittror vinkar
med lyckoklöver".
Härligt.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP