Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna om


döden, som återgång
döden, att somna om

döden, att återförenas
döden, varandet renas

döden, innan födelsen
döden, ett ljust sken

döden, avlägset nära
döden, livet ära





Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild