Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTKLÄM PÅ SLUTSVÄNGEN

 

långt bort från sin

jag längtade inte in

jag längtade inte ut

sitter vid ändans slut

vifta är min chans

att fara någonstans

som en sluten dans

svänga som en svans




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-19 20:45



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket kul : ) o fyndigt
2021-01-20

  Monika A Mirsch VIP
BRAVO!
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP