Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smutsiga gator

när jag var liten var gatorna så rena och fulla av

glädje skratt jag nötte många storlekar på minna 

 

skor hemma på dom gatorna . där växte jag upp

bland vänner men nu finns inget kvar alla är 

 

borta skratten har tysnat nu går jag i minna 

stora skor ensam på smutsiga gator utan skratt .

 

fyllda av våld och elände vart är vi på väg ett 

människo liv har inte samma värde längre inte 

 

ett skit facktist många slår och sparkar på dom 

som ligger på smutsiga gator försvarslösa varför !

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-19 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten