Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insinuerande instans

Försäkringskassan -
Nu får du lov att vara sjuk

Slängde kuvertet
Behöll gråten




Fri vers av killedbycoffee
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-19 21:22



Bookmark and Share


    Nikon32
Ja, hög igenkänning här och bra beskrivet med få ord
2021-01-21

  Solstrale VIP
Svår igenkänning!
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee