Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig

Förlåt mig
var aldrig min mening
försökte verkligen
du måste tro mig

när det hänt mig förr
har det förändrat allt
som om det förvandlar allt
det varmaste hjärta vänder till kallt

att bära på hemligheten
det bygger på trycket
så en dag får det bära eller brista

nu är orden ur min mun
som de längtat frihet
som fångar som släppts lösa
nu kan är anden ur lampan
som om sista önskan var hans frihet

du är saknad
nu är allt vi var bara minnen
var det verkligen värt det
frågar jag mig ofta

jag förändrade allt
med tre enkla ord
jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh