Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens väntrum är många, i döendet vilja leva...


språnget ej vågat

känn själen sätta sig ner

i viljan vänta




Bunden vers av Horace
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-25 12:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
Den här var oerhört kraftfull. Att ödmjukt och accepterande sätta sig ner i väntrummet och vänta på sin tur.
2021-01-26

  Väsensskild
Kampen mellan döden och livet är för många svår. Att släppa taget är inte lätt.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace