Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet i famnen

Dagarna tycks mig långa
som dagar som stinker av skam
Nätterna är som en viskning
av barnet som bäres fram

Tystnaden delas av alla
som känner det barnets namn
Hon föddes i famnen av ilska
Hon dör i famnen hos mig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-20 00:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt
2021-01-20

  Blomma-Stjärna VIP
starkt berörande om ilskans frukt och om skam som följer
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP