Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde väl ha längtat till mig

Du kunde väl ha längtat till mig.

Inte bara ifrån. Att ha en fot någon annanstans blir liksom ofokuserat. 
 
Inte bara en fot nej 
utan en arm
två ben
en halv kropp 
och hela hjärnan. 
På väg nånannanstans. 
 
Ditt ständiga sökande skaver. Glädjen med dig filas ner
skarpa modiga kanter blir nötta och trötta
lite ledsna, suddiga 
 
Tänk om du tror att du kan ha en fot kvar bara,
att det räcker så. 
 
 
 
 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-20 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou