Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gala



En käck liten tjej i från Sala.
Stod i fönstret och sjöng på en skala.
Hon tog höga C
och sen efter de
skrek folk: Sluta upp med att gala!




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-20 04:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skickligt!
2021-01-20

  Solstrale VIP
Helt rätt rytm! Du kan du, och rolig med!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP