Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en flyktig känsla

en flyktig känsla är svår att fånga och

stanna vid för att njuta av i resten av livet

 

bara som en ljus glimma i mitt mörker 

kan jag känna glädjen . i min verklighet 

 

glädjen för mej är som en fallande stjärna 

igenom mitt liv snabbt och intesift innan 

 

det slocknar inbädat i eländet och sorg 

för jag har inte förmågan eller styrkan 

 

eller förståelsen . att gå mot ett bättre liv 

på något sätt är jag skälvdestruktiv även 

 

fasst jag inte vill leva så blir adrig något 

bättre för mej jag har inte styrkan till det .

 

men i bland glimar det till fullt av glädje

en  flyktig känska som jag fångar i språnget 

 

i mitt liv som jag lever nuet nu och inte i det 

'förgångna som för erfarenheten har varit dyr .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-20 07:13



Bookmark and Share


  Koloristen
OK. Men det är oftast bäst att låta flyktiga känslor fara sin kos och ta hand om de hemmaboende dito.
2021-01-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
"en flyktig känsla som jag fångar i språnget"

sånt är livet, mitt i allt det mörka blixtrar det plötsligt till och vi hinner fånga ljuset.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten