Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterstad

Vintern håller staden i sitt grepp

Snöklädda träd och sprakande tågvajrar

Fallande snö som glittrar i stadens ljus

I övrigt tystnaden som råder

Själv kan jag inte låta bli att önska

Att den fallande snön vore regn

Ty vintern är inte min årstid

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-20 09:16



Bookmark and Share


  ULJO
Enda fördelen med snö är att det blir ljust.
2021-01-20

  Solstrale VIP
Här regna - får jag byta med dig - jag älskar vinter, äkta vinter... Dina rader faller som snökristaller, jag förstår, en av dig metafor för tår, gråt, förlåt mig för jag älskar snö...
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Nu är naturen klädd i snöns vita skrud, vackert att se, men jag längtar efter våren!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP