Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaggliga fingrar böjs!

Knaggliga fingrar böjs
Ständig värk

Alla böjbara leder
Gör sig påminda

Utomjordisk trötthet
Allt molnar och värker

- Men du är bara 52!
JA men vadå!

Värken finns där ändå!

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-01-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-20 11:50



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Visst är det tråkigt med folk som har den inställningen-särskilt läkare! Har varit med om liknande-man får hitta sin egen väg ut ur värkeländet.Lycka till!
2021-01-27

    ej medlem längre
Värk kan vara svår att värja sig mot. Den är varken åldersbunden eller barmhärtig.
2021-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
Ja, så klart man kan vara rätt så ung och ändå vara trött och ha värk. Men visst blir vi ofta bedömda och bedömer andra genom ålder, kön o.s.v.
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Värkande leder är inte alltid åldersrelaterade, det borde alla förstå.
2021-01-20

  ULJO
Helt sjukt. Värk ska väl inte åldersbestämmas.
2021-01-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Tänk att man alltid ska blanda in ålder i ens värkregister, det är tragiskt.

2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin