Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk beröring!

Känsla av magisk beröring
Tanken av varm kropp som omsluter

Sinnet retar och förför
Jag känner din energi starkt

I drömmen når vi varandra
Ett möte i euforisk dans

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-01-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-20 11:51



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert!
2021-02-03

  lila fjäderblomman VIP
Sinnligt!Tar med din känsla av magisk beröring.
2021-01-27

    ej medlem längre
Närvaro kan kännas starkt även när man inte är helt och fullt nära varandra. Känsloladdat och sinnligt.
2021-01-25

  Margit Grell VIP
Fin text som rör vid sinnen!
2021-01-21

  Rise Little One
En fin dröm som förgyller dagen
2021-01-21

  Alysse VIP
ljuvligt skrivet
kärleksfullt och sensuellt
man blir alldeles varm inombords
en må-bra text
uti finaste form
2021-01-21

  Anna Nickolausson
skapar en sinnesfull känsla
2021-01-20

  Blomma-Stjärna VIP
Allt börjar med en dröm, en längtan - så tänker jag, inför dessa vackert sinnliga rader!
2021-01-20

  Anya VIP
Fint med drömsk ton.
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan som blir verklighet i drömmen!
2021-01-20

  ULJO
Drömmens rike kan vara underbart.
2021-01-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
I drömmarnas land kan man finna allt det man söker. Vackert skaldat om längtan.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin