Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamhället

Vi lever i uppmärksamhället Sverige, där det gäller att synas och höras genom medialjuset-bruset-suset några minuter i ett pratprogram, sedan man skrivit en bok man vill sälja om sitt livs orättvisor  och lidanden.

Men i en bortglömd lägenhet i en medelstor stad ligger gamle Nisse som hemtjänsten missade, död sedan ett halvår.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Algotezza VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 11:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En skitbra text asså, fast det är nog inte bara nissar som 'glöms bort', även trollmor kan känna sig lätt perifierad...
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP