Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lemurernas skratt



Lemurernas skratt


består, ingen evig natt


skjuter nya skott.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-20 12:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Berörd

av lemurernas levnadsöde
i människans framfart
som mer skördar offer
än tillåter liv i tillväxt

Samtliga arter av Lemurer lever på Madagaskar varav ca 98% av alla arter är hotade och 1/3 av dessa akut hotade.

Tack för att du får mig att minnas deras levnadsglädje och skratt!
2021-01-21

  Solweig Jansson VIP
Har för mig att jag läst att lemurernas sång påminner om vår sång . . .
2021-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Härliga djur som lever på frukt och bär, behöver aldrig somna med tomma magar.
2021-01-20

  Elinor Sörensson VIP
Ser dom framför mig.
Klängande i träden.
Förnöjdmumsande på
grönbladen.

2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP