Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inget märkvärdigt med oss




Vi sågs,
fortsatte träffas
och blev ihop.
Jag gillade dina konstigheter,
du mina.

Du hade en vilja med dig;
en vilja till att hålla ihop.
Jag hade inget annat.

Du var snygg, söt och villig;
det hjälpte oss att kila stadigt.
Jag var inget annat.

Jag har dragit några gånger
för att vi båda tyckt vi blev för mycket.

Jag har kommit tillbaka lika många gånger
för att vi båda tyckt det var för tidigt att dö.

Dö bara så där
på var sitt håll.
Vi vill dö, ordentligt,
i varandras famn.

Det är inget märkvärdigt med oss.
En del kallar det kärlek.

Tjaaa visst, så kan det va !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-20 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en Kär lek
såna lekar är gott för hjärtat
2021-01-21

    Lena Staaf VIP
Varm dikt! "Kila stadigt" sa man när jag var ung, tror inte det uttrycket används längre. Men gulligt är det.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP