Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babysteg genom livet.

Ett litet steg
Ett i taget
Andas in
Kisa ögonen i solen.
En liten kungsgata
En färd mot våren
Ännu tid kvar
Att drömma om framtiden.
Ge inte upp ännu
Sluta inte tro
Ett liv är ett liv
Litet eller stort.
Ett sting i hjärtat
Av saknad eller längtan
Du har gjort vad du kunnat
Våga vara i den vetskapen.
Av magi är du kommen
Av magi ska du återanvändas
Om inte du?
Vem annan bestämmer.?
Små små steg
Mot ett annat varande
Ett bultande hjärta
En pulserande guldåder.

Du är bra
Precis som det ska.
Du är stark
Som tagit dig till idag.

Du är överlevande.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP