Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIDA AV

Nu vill jag lägga mig och avlida

Lägga mig ned och lida av

Nu när tillvaron har fått slagsida

Nu när jag dignar under krav

 

Nu vill jag avsluta jordelivet

Bara helt sonika sätta punkt

Folk tycker visst det är överdrivet

men nu är livet allt för tungt

 

LARZ GUSTAFSSON 20/1 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2021-01-20 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP