Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pyjamasparty


Jag vill blåsa upp dina drömmars ballonger
i galaktiska volymer,
gnugga så ditt hår blir elektriskt.
Spela ballongpingis i hallen tills
vi skrattar helium.


Spetsa drinken med mitt hjärta som ett
afrodisiakum i bålen.
Låta mina läppar bli appetizers.
Hänga girlanger i dina örhängen
och se oss reflekteras i discokulan i taket.
Äta chips och poppa popcorn på din mage,
kittla mellan dina tunga hiphop-beats
med min andedräkt. 

With some TLC playing in the background
“So I creep yeah yeah” - dansa
runt i sovrummet in my pj’s mellan din
kraftiga benstommes lyrik som
T-boz, Left Eye and Chili

“oh ah, oh ah, oh ah yeah,
(Creep) oh ah, oh ah, oh ah yeah”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-20 18:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Spela ballongpingis i hallen tills
vi skrattar heliummed min andedräkt
kittla mellan dina tunga hiphop-beats

Kan man annat än bli glad av sådana
studsar.

2021-01-20

  Solstrale VIP
Surrealistisk skönhet... Tänkte på ordet bålen som skål men även som det magen är, ... Båda fungerade som bild i meningssammanhanget... Riktigt roande läsning skickade mig in i ett gott mod ...
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP