Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland gör det ont att leva, men sanningen kommer att segra ... till slut


smärtsam insikt


ni ...

smilande finkar
nickande dockor
falska som vatten

lämnar avtryck som växer ...

för varje ord som inte sägs

för kinder som rodnar av berått mod
för blickar som far med osanning

osäkerheten smyger längs knottrad hud
ovetskap om vad som ska komma

trampar vatten i ringarna av bottenlöst tvivel
utan tilltro

kampen är konstruerad
mållinjen utan rättesnöre




Fri vers av Klint
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-20 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bättre att vara "rakt på". Risken är förstås att "H" försvinner. Men stannar "H" kvar så är det härligt.
H= hon/han.
2021-01-24

  Solstrale VIP
så otroligt bra formulerat en sanning, så det skriver du med lätt anknytning till många olika situationer, du är så bra och så fantastisk på att träffa rätt!
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint